Benschop Glas, De Glaszetter van de Achterhoek, ook voor de particulier.

Of het nu gaat om een nieuwbouw, verbouw of vervanging, Benschop Glas is graag uw Glaszetter. Wij werken voor aannemers, schilder, groothandels, de ZZP-ers maar ook voor u als particulier. Zo zetten wij glas in de gehele achterhoek en incidenteel ook daarbuiten. Bij ons kunt u rekenen op professionele aandacht, deskundigheid, advies en denken wij samen met u mee om u huis te beglazen hoe u dit graag wilt.

Vervanging van kapotte of oude ruiten 

Heeft u een kapotte, lekke of oude ruit die aan vervanging toe is dan kunt u rekenen op Benschop Glas. Met onze 24/7 melding service kunt u ons altijd bereiken, lees meer over de 24-uur service. 

Plaatsen glas voor Verbouw of Nieuwbouw

Benschop Glas is dagelijks bezig met het beglazen van zowel nieuwbouw projecten als verbouw/renovatie projecten.

Laat u een nieuw huis bouwen of wilt u uw huis verbouwen en heeft u hier nieuw glas voor nodig dan bent u bij ons aan het goed adres om u te laten informeren naar zowel prijs als de kwaliteit.

Dankzij onze kennis en ervaring, onze zorgvuldigheid en effici├źnte manier van werken kunnen wij dit samen met u tot een uitstekend resultaat brengen.

De belangen van de bouwplaats begrijpen wij als geen ander en wij denken flexibel en verregaand met u mee.

Advies of Intresse?

Wilt u graag advies of bent u ge├»nteresseerd om een offerte door ons te laten maken klikt u dan op onderstaande link. Hier kunt u uw contactgegevens invullen en dan nemen wij contact met u op.

Kom in contact of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat doen wij voor u?

Kiest u voor Benschop Glas dan kiest u voor ontzorgen.

Wij geven u deskundig advies, wij komen bij u inmeten, verzorgen het compleet vervangen van uw glas, kitten alles netjes en zorgvuldig af, nemen het oude glas weer mee zodat u zelf geen afval heeft en wij laten alles netter achter dan voordat we zijn begonnen.

Bij ons krijg u ook altijd 10 jaar garantie op uw isolatieglas als u dat door ons laat plaatsen.

Diverse soorten glas

Benschop Glas is een Allround glaszetter, dat houd in dat u bij ons terecht kunt voor alle soorten glas. Glassoorten als Isolatieglas zowel HR++ als standaard, Veiligheidsglas zowel gehard als gelaagd, Brandvertragend glas, figuurglas, glas in lood kunt u bij ons krijgen.

Ventilatie

Naast het isoleren van uw woning is ventilatie een belangrijk aspect van het glaszetten. Doormiddel van het combineren van HR++ beglazing samen met ventilatieroosters kunt u uw huis goed isoleren maar tevens ook goed laten ventileren. Het ventileren van uw woning is zeer belangrijk voor de luchtkwaliteit in uw huis. Ook hier kunnen wij u goed in adviseren en de mogelijkheden zijn zeer groot. Ventilatieroosters zijn er tegenwoordig ook in diverse kleuren beschikbaar zodat u dit mooi kunt afstemmen op uw kozijnen.

Ons merk Ventilatieroosters is Aralco en op www.aralco.nl kunt u alles te weten komen over het ventileren van uw huis.

U kunt ons ook altijd bellen of mailen als u vragen heeft omtrent het ventileren.

Shop / werkplaats afhaal glas

Het is ook mogelijk om bij ons zelf glas te bestellen en dit af te halen, wij hebben een ruime keus uit enkel glas, figuur glas en veiligheidsglas op voorraad en kan eventueel direct aan de werkplaats.

U bent bij ons altijd welkom om een stuk glas te laten snijden. En onder het genot van een heerlijk bakje koffie word uw glas meteen gesneden zodat u dit direct mee kunt nemen.

Naast het glas zelf kunnen wij u ook voorzien van de verder glasbenodigdheden zoals Kit, band, blokjes en latten. Wij hebben alles in huis om u te voorzien van het glas die u graag zelf wilt zetten.

Wilt u graag glas bestellen, advies of een offerte ontvangen dan kunt u ons altijd tussen 7.30 en 16.30 uur bereiken op telefoonnummer 0314-344550 of per mail info@benschopglas.nl