Over ons

Specialist in isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel

Benschop Glas is met bijna 50 jaar ervaring dè specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel. Al sinds 1967 houdt Benschop Glas in Doetinchem zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorporaties bijgekomen. 'Er zijn ongeveer zestig bedrijven die hun glas bij ons kopen en we zijn regionaal partner van Service Glasherstel, waarbij ook alle scholen zijn aangesloten', vertelt Roland Benschop. Particulieren kunnen op bedrijventerrein Wijnbergen in Doetinchem terecht voor glas, spiegelglas en speciaal slijpwerk.

Spoedherstel bij glasschade

Op werkdagen zijn wij geopend van 07.30u tot 16.30u. Buiten de reguliere openingstijden bedienen wij onze klanten ook in het geval van herstelwerkzaamheden waar spoed is vereist. In dat geval kunt u bellen met het noodnummer 0800 - 0611.

Gevestigd in Doetinchem

Een aantal jaren geleden verhuisde Benschop Glas naar het bedrijventerrein Wijnbergen. Van hieruit worden zowel de aannemers als particuliere klanten bediend. Hierdoor zijn wij in staat op een effectieve en goede manier in te springen op de behoeften van onze klanten.